Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A patkány az tekerné a mókuske...

A patkány az tekerné a mókuskereket ha vennék neki?

Figyelt kérdés

Van egy nagy dagadt patkányom, le kéne fogyasztani valahogy.

Vegyek neki ilyen kereket amit tekerhet? Nem tudom hogy használná e.

2010. ápr. 15. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Patkányt tartassz? Az kemény, egyébként alapvetően nagy a mozgásigénye, szerintem használná.
2010. ápr. 15. 15:16
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát nem rosszabb mint egy tengerimalac :)

Nem harap, mert rendeske, csak imád enni :)

2010. ápr. 15. 15:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
"Van egy nagy dagadt patkányom" :DD hát ez aranyos volt,és őszinte. Egy próbát megér a kerék,nem drága..csak arra figyelj,hogy akkorát vegyél amibe belefér:DDD
2010. ápr. 15. 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:

nem biztos hogy tekerné, hanem a fogait élesítené rajta..

vidd el egy füves helyre, hadd mászkáljon...

lehet kapni neki való hámot...

vagy csinálhatsz is neki egyett

2010. ápr. 15. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
NA, több dologra kell figyelni. ha lehet ne rácsozottat vegyé szerintem, emrt hosszú a farka és belelakad. A másik meg, hogy ne adj neki olyan sok kaját, és ne is zsírosat.
2010. ápr. 15. 15:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagy kerék kell neki ami elég drága (felénk 3-4000 ft körül van), ja és persze ne legyen rácsos mert beleakad. Hogy használni fogja-e az patkány függő... az enyémeket nem érdekli, inkább rohangál fel-le a ketrecen.
2010. ápr. 15. 16:19
 7/9 A kérdező kommentje:

Olyan kereket még nem láttam ami nem rácsos, de majd nézek, meg lehet akkor egy hámot is.

köszi

2010. ápr. 15. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne vegyél neki, mert beleakad a farka és annak csúnya vége lesz... :( Inkább engedd szabadon napi pár órára a szobádba és adj neki kevesebb olajos magvat, több zöldséget (pl. kígyóubit :))

L, 19 + patkánybaba

2010. ápr. 15. 22:13
 9/9 A kérdező kommentje:
A kanapén szoktam elengedni, onnan valahogy nem mászik le, de ha lerakom a földre, akkor eltűnik. Pl volt, hogy 2 napig nem találtam, aztán a konyhába a hűtő tetején ült :)
2010. ápr. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!