Haldoklik a hörcsögöm?
Dzsungáriai törpehörcsög, két éves és két hónapos. Most egy órája kijött a házából, és mintha nem igazán tudná hogy mi történik vele vagy hol van, tőlem is megijedt (pedig nem szokott).
Egy 10-15 perce alszik a házán kívül, ahol csak nagyon ritkán szokott.
Ez már a vége? :(
Szerintem rohadt melege volt a házában azért alszik kinn. Az enyém is aludt nyáron.
Lehet nagyon kómás volt azért ijedt meg.
Amikor az enyém haldoklott alig bírt menni, valahogy a hátsó fele lebénult vagy nem tudom... De egyből látszott rajta hogy nagy a baj. Az állatorvoshoz már nem értünk el 😢
még télen elkezdett lefogyni, elkezdett lelassulni.
igen, most ő is alig bír menni, pár centit mozog és alszik is
Már nem húzza sokáig mert az egyik hörcsögömel én is így jártam
Most már ne zargas ne csinálj hagos zajt mert majd ha elalsxik nyugotan fog öregségére meg halni!
Sajnos ez már lehet a vége. :(
Az én dzsungim és pont ennyi idősen tért végső nyugalomra. Nála az erre utaló jelek azok voltak, hogy 1-2 napja nem evett annyit, amennyit szokott, nem volt aktív, aztán egyik este az fogadott a szobámban, hogy a házikója bejárata előtt feküdt. :'(
Ezek az állatkák nem élnek sajnos sokáig, de ezt el kell fogadni mielőtt magunkhoz vesszük.
Kitartást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!