Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egy ekkora hordozót miben...

Egy ekkora hordozót miben tudnék magammal vinni?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen hordozóm [link] ebben szoktam hordani a patkányaim állatorvoshoz, viszont mivel messze lakunk a várostól ezért ha már ott vagyok egyszerre minél több dolgot szeretek elintézni, csak ugye kisállattal sok helyre nem engednek be, ezért volt egy válltáskám amibe pont belepasszolt, behúztam a cipzárt és nem látszott mi van benne, sose szóltak érte, (meg télen plusz melegítés volt plusz így vállra tudtam venni a szállítót) de egyik nap ez egyik patkány kirágta magát a hordozóból (az oldalsó rácsok közül kiszedett 3-at, dróttal és szigszalaggal meg lehet javítani) de a táska oldalából is kirágott egy jó nagy tenyérnyi lyukat, közte a cipzár végével így javíthatatlan az egész és kéne egy táska amibe belefér de akár hétköznap is vihetném magammal rendes használatra (valami fekete és nem túl sportos, eddig olyan fekete városnévvel teleírt volt csak a fene se megy ki Münchenig egy ugyanolyanért)
2016. júl. 10. 16:40
 1/1 anonim ***** válasza:
utazótáska?
2016. júl. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!