Nyulat egyedül tartsak vagy inkáb vegyek mellé társat?
1. Vega vagyok
2. Soha nem ölnék meg állatot
3. Soha nem tartanék azért hogy megegyem
Ugyhogy én csak az állat érdekeit nézem srry
ha háziállatként veszed,akkor viszont ne olyantól vedd, aki haszonállatként adná el.
ha rendesen tenyésztőtől veszed,akkor szép hosszú életet is tud élni.
de ha csak háztól veszed a sima fehér nyulat, akkor simán lehet beltenyészett meg lehetnek betegségei, de ez senkit nem érdekel ilyenkor, mert úgyis levágják.
ezért mondom,hogy inkább tenyészőtől vegyél. és mindenképpen kettőt. törpenyuszi szerintem tökéletes, de sok fajta van még ,olvasgass melyik illik hozzád.
A haszon nyúl 5x büdösebb, sokkal nagyobb (nagyobb ketrec) tehát sokkal több gond van vele, sokkal több a mozgásigénye és nem esznek répát.
Vegyél mellé társnak egy farkast, jó kapcsolatuk lesz.
Vagy tedd ki a sertésistállóba.
ha nem is innen veszel, de leírja miért érdemes tenyésztől venni.
haszonnyulat amúgy nem szoktak megtartani . nem tudom hol hallottad,hogy ez jó ötlet.
Az állat arra van, hogy megöljék és hasznosítsák.
Ha nem tették volna az őseink, akkor te sem léteznél.
Az kedvtelésből elkövetett állattartás csak egy divatcikk.
A felfogásodból látszik, hogy 17 évesnél nem vagy idősebb és hogy minimálbérnél többet nem igen fogsz keresni főállásban.
Nem tudom kedves előző hogy lehetsz ennyire bunkó.
Szóval igen válaszíró ha a nyuszid érdekeit nézed mindenképpen kettőt vegyél.Jól döntöttél hogy nyuszit veszel a világ legcukibb állatai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!