Tengerimalac alá hogy tesztek puha fekhelyet?
Figyelt kérdés
A enyém imád rongyon pihenni. De rápisil. Tök büdi lesz, illetve tiszta nedves folyton.Forgács beleragad,ezt így mosógépbe se tudom tenni meg hát nem cserélhetem naponta azért... hogy oldjátok meg?2016. jún. 16. 21:01
11/18 anonim válasza:
Miért teszel forgácsot alá? Wc-jébe pellet, máshova ne tegyél semmit, max rongyot. Amiből legyen több, cseréld ha pisis, aztán heti egyszer berakod a mosógépbe őket.
12/18 anonim válasza:
Utolsó. Szerintem annál nagyobb hülyeség nincs hogy mosógépbe tegye. Lehet hogy nem kell hozzáérnie és így "higiénikusabb" de a rongy mosás után minden további ruha hugy szagú lesz.
13/18 A kérdező kommentje:
Nyilván a malacos rongyokat gyüjtenénk össze és egyben mosnánk :) És miért ne kéne hozzáérnem? :D Nézd, lusta elkényeztetett kis gyerekként intenziv osztályos dolgozó vagyok és 3 gyerek anyja. Tudod te mikhez értem én már hozzá életemben? Épp ezért van fogalmam róla,mi az ami valóban tisztít és mi az ami csak kilötybölés.
2016. jún. 17. 10:47
14/18 anonim válasza:
Na most figyelj. Az előző lakhelyünkön 4 család lakott és 1 db mosógép volt amit a tulaj a kutyája dolgai mosására használt. Mit ne mondjak nem mostuk együtt a cuccokat mégis minden szőrös ls büdös volt...
15/18 anonim válasza:
Én egy sűrű szálú kefével szedem le a forgácsot a rongyokról, majd szöszhengerrel átmegyek rajtuk a szőr miatt, és egy lekötözött párnahuzatban mosom, így nem lesz szőrös a mosógép. Öblítő helyett érdemes ecetet használni. :)
16/18 anonim válasza:
Forgács az segíthet ha sokat teszel
17/18 A kérdező kommentje:
15,köszi,ilyen válaszokat vártam :) Most gondoltam hogy az anyaggal lehet gond,törülközőt tettem de abba nagyon ragad a forgács. Keresek régi székpárnát vagy ilyesmit, és akkor azt elvágom,és azt mosni is tudom majd.
2016. jún. 17. 14:23
18/18 anonim válasza:
Vegyél gumikesztyűt, nekem 4 patkányom van akik "Ki tudja jobban összepisilni az egész ketrecet rongyostul" versenyt tartanak, szóval kesztyű nélkül én se bírnám a takarítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!