Linkelnétek vagy írnátok Kreatív, vagy egyedi hörcsög terrárium berendezéseket?
Először is szerezz be egy nagyobb lakhelyet neki, mert ez nagyon kicsi. 80x40 cm lenne a minimum, bár még az sem valami nagy.
Néhány ötlet:
https://www.youtube.com/watch?v=3NuCIlX34z4
https://www.youtube.com/watch?v=NuPeyD6w-CI
nem minden igaz amit az állatkereskedésben mondanak és amit az internet ír!
ha raksz be neki házat,kereket,etőt,itatót,játékokat már megtelt az egész ketrec. borzasztóan kicsi. a hörcsögnek óriási a mozgásigénye.
dupla ekkorát vegyél legalább. terrárium is jó.
szeretik még a vastag forgács réteget az ásás miatt. csincsilla homokot is tegyél be neki egy tálban
Az én hörcsögeim külön vannak egy-egy 78*56 cm alapterületű és 43 cm magas IKEA samla tárolódobozban. Ami bent van nekik:
3-4 cm vastag forgácsréteg
Széna a sarokban
Kókuszdió búvóhely
Szalmafészek
Fa házikó
Fa házikószerű játszótér
Fürdetőhomok
Mókuskerék
Tányér
Alagút (műanyag cső és WC papír guriga)
Mászóka
Fogkoptató
Magkeverék
Faágak
Csutkaalom egy kis sarokban
Plusz olyan forgács, amiben moha, faág, falevél és egyéb steril cuccok vannak (így árulják, nem én kutyultam össze)
ÉS MÉG ÍGY IS LENNE MIT BETENNI, CSAK NEM FÉR... Szóval vegyél nagyobb helyet, ahogy a többiek is mondták. :)
10 éve dzsungitartó
írtad,hogy egy polcra befér 80x28x30-as terrárium. arra figyelj,hogy felette ne legyen semmi, mert nem fog szellőzni.
és legyen kicsit magasabb. nem tudom milyen hörid van, de ha arany akkor egy 30 cm magas terráriumból ki is lógna a mókuskereke(alatta a forgács). eléggé alacsony.
40cm magasság jobb lenne.
és az alapterületen ha lehet akkor azt is változtatám 80x40cm-re. az a +10cm is sokat jelent. ha kicsit lelóg a polcról,nem olyan nagy tragédia,úgysem víz van benne, nem fog megvetemedni . :)
az ikea doboz is jó,amit a 4# írt.
nálunk sajnos nem kapható(külföld) de tényleg jó a mérete és olcsó is. :) a mostani terráriumot meg próbáld eladni/elcserélni. hörcsögnek sose lesz jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!