Tudtok küldeni dzsungáriai törpehörinek terráriumot?
IKEA műanyag tárolódobozt is vehetsz, sokan azt használnak terrárium helyett (én is), mert olcsóbb és könnyebb, valamint nem törékeny.
4.790 Ft egy 56*78 cm alaperületű és 43 cm magas doboz, ebbe emeletet is tudsz szerelni, valamint baromi sok felszerelés fér bele. Én imádom. :)
nehogy ilyenben tartsd már szerencsétlent... nyáron ott fog hőgutát kapni, még a levegő sem megy be oda
a ketrec ezerszer jobb, sőt, ennél a vacaknál még az üveg is...
" nehogy ilyenben tartsd már szerencsétlent... nyáron ott fog hőgutát kapni, még a levegő sem megy be oda
a ketrec ezerszer jobb, sőt, ennél a vacaknál még az üveg is..."
ezzel nem értek egyet! a terráium is ugyanúgy tud szellőzni. ha elég magas,akkor felül teljesen lehet nyitott. ha nincsen fölötte semmi polc, akkor rendesen szellőzik. de ha ráccsal le van fedve, akkor is .
amúgy nekem ez az ikeas doboz megoldás nem igazán tetszik,nem túl esztétikus.
én mindenképpen terráriumot vennék, sokkal szebb,hogy teljesen be lehet látni,hogy mit csinál a höri. és nem nehezek. persze egy hosszabb terráriumot mozgatni nem könnyű, 2 ember kell hozzá. de hát nem értem miért kéne mozgatni. egyszer lerakja az ember a helyére, utána maradhat úgy évekig.. takarításhoz nem kell kiszedni a helyéről.
ez itt 120x60x50 cm. szép tágas. és 5500 ft!! oké, nem tökéletes,mert ereszt. de mivel nem lesz benne víz kit érdekel?
szerintem megéri egy ilyet megvenni. ha nagy a méret,akkor keresni kisebbet.. nincsen olyan ökör áruk. és jó kis lakása lesz a hörinek.
a ketrecek szerintem csúnyák és nem is egészségesek,hogyha lerágja róla a festéket meg alapból hogy rágja azt a fémet.. arról nem is beszélve,hogy drágák és kicsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!