Kifogja nőni ezt a viselkedést?
Van egy törpesünim , és eddig 2 szer harapott meg. Az egyik szerintem betudható annak, hogy éhes volt, és én beraktam hozzá az ujjam. A második eset viszont furcsább, mert már evett ivott, elvégezte a dolgát az alomba, és akkor vettem ki, az ölembe volt, és egyszer csak ráharapott a kezemre és ott csüngött rajta. Azóta nem nagyon merem megfogni, bár tudom hogy butaság mert így elvadul tőlem, de azért mégse szeretném ha mindig megharapna. Meg nem is nagyon aktív, van mókuskereke de sose fut benne, mindig alszik, csak enni még wc-zni jár ki. Nincs is nagyon időm kivenni, mert megy enni , majd rögtön megy az alomba és spuri befele az alvóhelyére. Ha nagyobb lesz ezeket változni fognak?
Csak hozzáértők válaszát várnám, már sokszor megkaptam, hogy a sün nem háziállatnak való védett......Kicsi már zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!