Mit tegyek, ha a tengerimalac rágja a ketrecet, de a fogkoptatot nem használja?
a miénk is utálja a bolti fogkoptatót.
szárított kenyér szeletet szokott kapni tőlünk, azt szereti.
Ezeken a rácsokon nem olyan a festék, persze biztos nem tesz jót neki. Terráriumban semmiféleképpen ne tedd mert nem szellőzik rendesen, beszorul a levegő és a malacka megfullad (volt már ilyenre példa).
Kiszoktad venni a ketrecből pár órára? Van társa? Ha nincs akkor azért is csinálhatja, mert unatkozik.
a fenét fullad bele a terráriumba. a terrárium felül nyitott, de akár a falán is lehet szellőzőket csinálni..
nyilván a terrárium fölött ne legyen polc/bútor..
jobb helyeken terráriumban tartják a malacokat/höriket, itt van még az az elavult szokás,hogy csakis a ketrec a király,a terrárium szar meg veszélyes.
pedig pont fordítva van.
Nekem ez a tapasztalatom, én teljes mértékben terráriumellenes vagyok. Ketrecben sokkal jobban érzik magukat a malacok. Nekem voltak terráriumban és a szag is benne maradt, nem lehetett megmaradni a szobában ha a terrárium fölé hajoltál és sokkal rosszabb volt a közérzetük, de ki hogy érzi, gondolja.
És mi az, hogy ez csak itt menő? Külföldön összerakott ketrec rácsokból építenek nekik több emeletes kifutót.
tengerimalac ketrec Magyarországon:
tengerimalac ketrec Németo.-ban:
azért van egy kis különbség. sehol nem látsz ilyen itthon kapható ketreceket.. ezért írtam,hogy ez itthon menő még. de normális ember már nem használ ilyet. mert az börtön. és a festéket ha lerágja róla,az igenis káros neki. meg a fogainak sem tesz jót maga a rács rágása. praktikusabb a terrárium. de felőlem lehet fából is . akkor sem ketrec.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!