Miért fúrja be magát az alomba a tengerimalac?
De zörög éjjel, aminek semmi köze ahhoz, hogy te kiveszed-e a házát nappalra vagy sem. Ha olyan hangos, hogy nem tudsz tőle aludni, másik szobába kell vinni éjjelre. Az életritmusát nem fogod megváltoztatni és a karakterét sem. Új helyen fél, idő kell neki.
Az ivartalanítás a malacoknál veszélyes, mert a műtétbe, pontosabban az altatásba egy ilyen apró jószág belehalhat. 2 fiú szintén veszélyes, mert verekednek. Egyedül meg rosszul érzi magát.
mennyi idős a malac?
mert ha veszel egy hímet nagyobb korkülömbséggel, akkor kevesebb lesza dominanciaharc
A korát sajnos nem tudom, de már nem kicsi. Tegnap amikor nyújtózott a kajáért megmértem és 21 cm a testhossza. A testsúlyát nem tudom mert még nem engedi, hogy megfogjam.
Egy 1-1.5 hónaposat lehet mellé rakni?
Nagyon szép kis malackád van!:)
Az enyém is hasonló,csak az enyémben van pár narancssárga folt.:DD
Szerintem vegyél mellé egy társat,de ivartalanítsd minden képen!De ha 2 napja hoztad,akkor fél.Még kell neki egy kis idő hogy megszokjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!