Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek? (Nyúlasok)

Mit tegyek? (Nyúlasok)

Figyelt kérdés

A kosorrú lógó fülő bak nyulamon mindig találok a szőrén kullancsot. Faluban lakom erdős helyen.

De nem megy bele a kullancs csak a szőrén van.

Vagy akkormár kijött belőle?:O

2010. ápr. 8. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha pici, szinte alig látni akkor éppen akkor vetted észre, amikor belemászni készült. Ha nagy, és "duci", akkor éppen kiesett belőle.

Nyúlakhoz nem igazán értek, de állatpatikában biztos ajánlanak vmit élősködők ellen. Lehet cicáknak való bolhanyakörvet, vagy Frontline-t ajánlanának. Legalábbis ha nem lenne más, és ezzel kezelném

2010. ápr. 8. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Frontline-t nyulaknak TILOS adni, elpusztulhatnak tőle, szóval azt semmiképpen se. Kérd ki egy állatorvos véleményét!
2010. ápr. 8. 19:28
 3/5 anonim ***** válasza:
tényleg nem éri meg mert a nyúl megdöglik tőle és a pénzed is elbaszod:(
2010. ápr. 8. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:

De nyusziknak is lehet venni külső élősködők elleni cseppet, és van olyan bogyó is ami olyan frekvenciájú hangot ad ki ami elriasztja a kullancsokat, ha kiviszed sétálni a fűre akkor a hámjának a nyaki részére kell akasztani, és nem mennek bele a kullancsok.

A Frontline pedig tényleg Tilos, már nem egy nyúl pusztult el tőle!

2010. ápr. 9. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi... én írtam a Frontline-t de én odaírtam, hogy ez csak az én tippem. én nem tudtam, hogy nyulaknak halálos :S bocsi még1x
2010. ápr. 11. 15:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!