25x15 centis ketrec elég egy törpehörcsögnek?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 11:28
1/17 anonim válasza:
Inkább akváriumot rendezz be, a ketrec zajosabb, elég, ha csak futkározik. :-)
2/17 anonim válasza:
Szerintem az elég kicsi. A törpehöri is szeret futkározni. Nekünk 40x30-as akváriumban lakott.
3/17 A kérdező kommentje:
Igazából ez akvárium csak elírtam:) De elég neki? Vagy nagyobb kell?
2010. ápr. 7. 11:33
6/17 anonim válasza:
ez nagyon kicsi. ennél még az enyém is nagyobb,pedig az enyém is kicsi.
7/17 anonim válasza:
előző vagyok. és abba egyáltalán hogy fér bele mind ami egy hörcsögnek kell? tudod mekkora 15 cm??:D
8/17 anonim válasza:
ekkora helyre semmilyen élő állatot ne tegyél.
25x15 cm? Gondolj már bele... szerencsétlennek hely se lenne hogy fusson egyet, márpedig szeret futni. de ebbe egy mókuskerék nem fér be meg házikó.
normális berendezett fullos nagy ketrecet kapsz pár ezer ft-ért, használtan még olcsóbb (vatera.hu). vegyél neki valami rendeset.
10/17 anonim válasza:
igazából bármekkora hely jó neki, akár egy befőttesüvegben is! Ha leköti magát, mondjuk rágcsál, az ok. ha kerekezik, az is ok. ha nincs alkalma csinálni semmit, mondjuk egy befőttes üvegben tartod, akkor csak ül, és bámul maga elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!