Törpehörcsögnek elég ez a ketrec? ( Bővebben lent )
Első vagyok.
Bocsi, csak a biztonság kedvéért írtam. Mert sajnos vannak olyan emberek, akiknek ezek nem alapvető dolgok. Meg az interneten sok olyan oldal van, ahol azt írják, hogy nincs szükségük vízre.
(csak azért írtam mert nekem 9 dzsungim van)
Semmi baj. Hát az nagyon hülye aki azt írja, nincs szüksége vízre, mert kiszopogatja a lédús táplálékokból.:S Vazze, aki ezt írja az is próbáljon gyümölcsön meg zöldségen élni:S :P
Kíváncsi vagyok meddig bírná...Egy percig? Félig? Negyedig?...
Hát ez vicces dolog.Csak úgy mellékesen elmondom aki azt állította hogy nincs rá szüksége az biztos nem szakértő volt.. és nem állatorvos..stb..:D És biztos te jobban tudod...
Ugyan miért nem bírná ki víz nélkül??
Én dzsungikkal foglalkozok, tenyésztő vagyok. Volt amikor több mint 20-30 hörcsögöm volt egyszerre. Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy abból a 30 hörcsögből ha 2!! használta az itatót, a többit nem is érdekelte.. úgyhogy már be sem rakom nekik. Csak ha vemhes a nőstény akkor van szüksége külön vízre.. és hogy miért? Én minden nap adok nekik friss zöldséget gyümölcsöt és mindenféle finomságot, és nekik ez bőven elég. Jah és volt olyan hörcsögöm is aki min. 3 évig élt víznélkül. Az itatót arra találták ki, hogyha valaki szárazkaját ad csak nekik és kevés zöldet akkor tudja miből pótolni a vízet, de ha normálisan van etetve akkor szükségtelen.
Amúgy mellékesen kibírja abban a ketrecbe a höri.
Jól van, nem ez volt a kérdés... Éljél te zöldségen meg gyümölcsön, az én hörim igenis használja az itatót, neked ahhoz mi közöd, hogy mit csinálok vele?!
Amúgy meg minden élőlénynek szüksége van vízre, jobb ha tudod.
1. válaszoltam a kérdésre is.:)
2. szeretem a gyümölcsöket és a zöldségeket is és szívesen élek rajta.
3. azt csinálsz amit akarsz.. mondom az enyémek nem használják, szóval fölösleges.. ha a tiédnek kell akkor használd, de ne hülyézd le a szakkönyvek íróját és az állatorvosokat, akik azt állítják. Ha hülyeség lenne akkor mondjuk nem írnák mindenfele hozzáértő emberek.
Vagy mondok jobbat megnézhetnéd a neten külföldi oldalakban.. pl holland szakoldalon is ezt állítják..
Persze nekem ehhez semmi közöm hülyézz le mindenkit.
És nyugodtan leszavazhatsz nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!