Hogy rendezzem be a törpenyuszim ketrecét?
a ketrec aljába kb.2cm vastag forgács( van lyan weboldal ahol többet irnak, de ez elég ha mindennap cseréled)ha nem mindennap akk. több. legyen vhol 1 "kajás"tálka. Itatót valahova, vagy az oldalára, vagy a tetejére. ha vmi
ház, vagy valami lenne, akkor aztis bele vhova
Szia!
A ketrec aljába NEM kell forgácsot tenni. A nyúl szobatisztaságra szoktatható. Kell venni neki egy sarok wc-t, abba mehet az alom. Olvasd el ezt: [link]
ezt a berendezést úgy értettem hogy mit hova tegyek .,... de szóval az akkor mindegy !!??
am azért köszike a linkeket,meg a tenácsokat ... nem is tudtam h nem kell mindenhova forgács,,:O :D
azt tudtam hogy szobatisztára lehet nevelni,de kb mennyi idő alatt lesz szobatiszta ? most olyan 5-6 hetes lehet a nyuszim ( lány ). és az normális még most h oda kakil meg pisil ahol eszik .pedig mindig egy helye beszóroma kakiát.Vároma további válaszokat! sziasztok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!