GYŐRIEK valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Patkányt szeretnék hazavinni.
Kiskedvencnek persze.
Interneten utánna néztem.de nem igen találtam tenyésztőt,kereskedésből pedig nem szivesen vennék.
Ekkor ugrott be hogy szokott kisállatpiac-vásár lenni az állatkert melletti területen ha jól tudom.
De errőlse találtam semmit.
Valaki tudja mikor van ez a piac?
Vagy netalántán tud tenyésztőt a közelben(nem feltétlenül győr,óvár is belefér meg a környékes faluk.)
Válaszokat köszönöm!:)
2016. ápr. 6. 16:40
1/3 anonim válasza:
Keress rá az Együtt a Kisállatokért Alapítványra, van most két kislány és két kisfiú patkány is, aki gazdit keres! Nagyon aranyosak!:))))
2/3 anonim válasza:
Patkányból nincs tenyésztő itthon, csak szaporító. Legjobb esélyeid még a Patkányvarázs facebookos csoportban vannak, ott szoktak jó helyről gazdikereső kicsik lenni és mindenben szívesen segítenek! :)
3/3 anonim válasza:
Örökbefogadás a legegyszerűbb, bár ahhoz fel kell menned BP-re, de ha diák vagy az oda-vissza 3000ft-ba belefér.
Én is Győri vagyok, jó hogy más patkányosok is vannak erre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!