Van 1 fiú és 1 lány degum, tegnap hajnalban szült meg a lány .7 kicsit szült és abból 5 halva született 2 meg pár óra múlva meghalt! Ez miért lehet? Csak az első fialás ilyen? A többi alomba egézséges degu babák lesznek?
Figyelt kérdés
Nagyon sajnáltam őket :(#Kis degu #Degu fialás
2016. ápr. 3. 11:53
11/19 anonim válasza:
Nem komplikált, bármilyen fajta állat megbetegedhet.
12/19 anonim válasza:
ha remeg, akkor állatorvoshoz kellene vinni. Budapesten tudok két dokit ajánlani, vidéken sajnos nincs deguhoz értő egzotikus kisállatszakorvos. ...
13/19 A kérdező kommentje:
Igen ez a baj ma is bevittem egyhez azt mondta nem tud vele mit csinálni vigyük fel Pestre. De oda én egyedül nem hiszem hogy el tudnék menni mert Gyöngyösön lakok és a szüleim meg nem fognak felvinni egy degu miatt! Amit hogy őszinte legyek nem értem hogy miért :( . De azért le tudnád írni a dokikat? Meg próbálom rá venni őket ! Köszi előre is :)
2016. ápr. 5. 18:49
14/19 A kérdező kommentje:
Meghalt :( elvittük és azt mondta hogy megszakadt a méhe ! Azt nem tudja helyre hozni . Túl nagyok voltak a kicsik vagy nem tudom , mi legyen a fiúval? Tiszta ideges nem lehet megfogni ba megfogod rángatózik karmol.
2016. ápr. 6. 07:04
15/19 anonim válasza:
vegyél a hím mellé egy másik hímet. párban szeretnek lenni.
szerintem két nőstényt a legjobb tartani,de 2 hím is jó.
remélem a másik megmarad.
16/19 anonim válasza:
az azonos neműek nehezebben jönnek ki, főleg a fiúknál rizikós, kinyírhatják egymást
17/19 anonim válasza:
A deguknál nem. Náluk működőképes a több azonos nemű, csak nagy tér kell. :) Nem egy degutartót tudok, aki 3-4-5 fiút tart békében :)
18/19 anonim válasza:
ja tényleg, összetévesztettem egy törpehörcsögös kérdéssel. :)
amúgy a fiú deguk is bánthatják egymást, csak ritkábban fordul elő
19/19 anonim válasza:
a lány deguk is bánthatják egymást... csak attól függ, hogy mekkora helyen vannak. Ha mindenkinek van elég területe, saját kuckója és nem aggatnak egymásnak, akkor bárhány degu elél vidáman. Itthon is vannak hatos-hetes csapatok, olyat is tudok, ahol öt fiú degu van együtt. Csak elég nagy ketrec kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!