Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Dzsungáriai Törpehörcsögöt...

Dzsungáriai Törpehörcsögöt válasszak vagy Aranyhörcsögöt vegyek?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 2. 17:01
 1/9 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 2. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
De hát ez a mi véleményünk.. A kérdést, amit linkeltem, nem rég tette fel valaki. Az itt válaszolók pedig válaszoltak rá ott. A kérdés kb. ugyanaz. Az én válaszom pedig a 8-as válasz, ugyanazt írnám ide is, ezért linkeltem inkább.
2016. ápr. 2. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ennyire értetlen vagy? Elolvastad az ottani válaszom? Leírtam, hogy az arany a kedvencem, így én személy szerint azt vennék.
2016. ápr. 2. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem értem mi bajod azzal, hogy az 1. linkelt.. én is linkelnék szívem szerint vagy 100 kérdést, mert ugyanezt a kérdést vagy 100x feltették és úgyis kb. ugyanazok az emberek írnak választ rá. Én is mindegyik alá odabiggyesztem, hogy aranyhörcsögöt vennék. De hogy te mit válassz, azt nem tudom megmondani, az attól függ, neked melyik tetszik jobban.
2016. ápr. 2. 19:56
 5/9 A kérdező kommentje:
végre valahára!!!!! amúgy a dzsungi:)
2016. ápr. 2. 20:19
 6/9 A kérdező kommentje:
szeretem amikor gyakran ír valaki választ:) Egyébként köszönöm:)
2016. ápr. 2. 20:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem Dzsungáriai Törpém van és egyszerűen imádom:)
2016. ápr. 2. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem aranyhörcsögeim vannak (természetesen külön ketrecben van mindegyik), tehát rájuk szavazok mert nekem ők tetszenek jobban.
2016. ápr. 3. 19:13
 9/9 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!