Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen nyuszid van? Leírsz...

Milyen nyuszid van? Leírsz róla egy pár dolgot?

Figyelt kérdés

Milyen fajta? Hogy hívják? Milyen nemű? Milyen színű? Mit szoktál vele csinálni? Hogy telik egy napja? Milyen ketrecben lakik?

Leírod légyszi? :) Csak kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen nyuszija van és hogy tartja/gondozza. :D

2010. ápr. 2. 17:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hogyan tudsz boldogulni 6 csintalan kis nyuszival???

Kevines válaszoló vagyok!

2010. máj. 15. 19:01
 12/15 A kérdező kommentje:
nagyon jólneveltek, semmi baj nincs velük :D
2010. máj. 15. 20:52
 13/15 anonim ***** válasza:
akkor örülök neki! nekem ez az egy is épp elég naponta 5-6 szor kell kivennem és az ölemben eleltatni! :D
2010. aug. 28. 21:58
 14/15 A kérdező kommentje:

már csak 4 nyuszim van :(

2 nyuszimat el kellett altatni mert myxomatózist kaptak és már nem tudtuk megmenti őket :'( hiányoznak.. de legalább így még több időt tudok szánni azokra, akik itt vannak :)

2010. aug. 28. 23:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak voltak nyulaink. Az egyiket leírom.

Törpenyúl, Zsömlinek hívták, fiú volt, zsemleszínű. Régebben naponta kiengedtük a szobában, persze elkerítettük valahol. Ott volt szabadon. A ketrecben van, eszik, iszik, alszik, vakarózik, a ketrecet is rágta. Már nincs meg sajnos. Hogy milyen a ketrece, azt nem nagyon értem

2011. júl. 24. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!