Milyen nyuszid van? Leírsz róla egy pár dolgot?
Milyen fajta? Hogy hívják? Milyen nemű? Milyen színű? Mit szoktál vele csinálni? Hogy telik egy napja? Milyen ketrecben lakik?
Leírod légyszi? :) Csak kíváncsi vagyok, hogy kinek milyen nyuszija van és hogy tartja/gondozza. :D
oroszlánfejű, lógófülű törpenyúl, hím, fekete
elég nagy, végülis minden van benne ami kell
etetni, játszani vele, van mikor berakom az ágyamba és azt nagyon szereti:D
Szia!
Én egy tapasztalt nyúlgazdi vagyok. A múlt héten kellett elaltatni életem első kis háziállatát:( Farkasnyúl volt, hasonlít az oroszlánfejűhöz, de ennek sokkal nagyobb volt a szőre, de mégsem angóra. 6 évig élt a Drágaságom, hím volt Samu volt a neve. Nagyon érdekes színe volt, az ezüst volt a domináns, de volt benne fehér is. Kicsi gomb szemei voltak:( Nagyon megsirattam szegényt.. meszesedett a gerince, ami nagyon gyakori ezeknél a kis apró állatoknál. Ha esetleg gondolkodsz, hogy vegyél magadnak egyet, akkor figyelj oda, hogy ne egyen sok diót, illetve olajos magvakat, mert azok okozzák ezeket a meszesedési problémákat:(( de most már kicsit könnyebb, mert ma vettünk egy oroszlánfejű nyuszikát. Ő kislány, sötétszürke ezüst papuccsal és farokaljjal:) Megörökölte a Samukám ketrecét, ami szerintem nagyon ideális neki. kb a 1,30 magas és 100*50es? talán nem tudom pontosan. Fából készült. Ma kitakarítottam és beköltözött Lujza:) Samuka egész nap a kertben volt, csak éjszakára szedtük be. Télen persze a ketrecében volt, de akkor is néha futott pár kört. Együtt lakott a legjobb barátaival, Frigyessel (cicával) és Myrával (kiskutyával). :) L/17
Nekem egy lógófülű kosorrú törpenyuszim van.
Kevinnek hívják.(nem tudtam hogy lány lesz és már nem akartam rajta változtatni XD)
Kislány.
Fekete-fehér-barna.
Játszani a kis labdájával,betakargatni,elaltatni.
Nagyon aktív minden nap kint van 3-4-szer is,nagyon aranyos szokott lenni ha kialussza magát (nem mintha amúgy nem lenne aranyos) játékos,kicsit rossz is de ez kell.
Még csak 7 hetes ezért még csak 40x50 cm-es ben lakik.
Mért neked is lesz nyuszid?
Anyukámnak van egy tenyésztőtől vásárolt kosorrú,lógó fülű,fehér szőrű,kék szemű,szaténhordozó törpenyuszija.
Nőstény,fél éves,Wendynek hívják,törzskönyvezett,oltott. (Kérlek,ezt ne sznobságnak fogjátok fel.) :)
100 cm X 50 cm-es ketrecben "lakik".Csak szénát és nyúltápot,zabot,árpát kap + persze vizet. Nasit csak szárított és aszalt gyümölcsöt,zöldséget eszik,valamint nyersen salátát és répát kap.
Napjai hogyan telnek? :D Simogatással,nyugalommal,játékkal. :D Jó világ...a ketrecből viszont még 3 hétig nem engedi ki anyu,mert meg kell,hogy szokja a ketrec-tisztaságot,a környezetet stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!