Segítség! Találtam egy kis vadászgörényt, pórázastól az utcán, mit kell neki adni enni és hogyan kezeljem?
Szia! Nem volt a görin nyakörv bilétával, vagy kis vízhatlan zacsis papírral a gazdi elérhetőségével?
Most utána néztem neked egy kicsit, a görény almot használ, mint a macska. Meg valami ketrec kell neki aludni, de egy éjszakára nyilván bárhol elalszik. Azt olvastam, hogy erre az egy napra adhatnál neki cica száraztápot, a hústartalma miatt, egyébként húst eszik, csirkehusi, nyúl, élő egér, patkány, ilyesmi.
Hol találtad helyileg?
Őket keresd meg [link]
Vagy személyesen: [link]
Talált, mentett görényekkel foglalkoznak. Ha megírod nekik, hogy az utcán találtad és nem jelentkezett eddig érte a gazdija, akkor mindenképp át fogják venni tőled! Menhelyre ne add be, mert onnan is nagy valószínűséggel hozzájuk kerülne, így szerintem egyből őket értesítsd.
Kajának addig adhatsz neki nyers csirkehúst. A dolgát alomba végzi ezért azt jó lenne letenni neki addig valahová. Meg estére én ajánlom hogy zárd be valami ketrecbe, vagy ha van olyan helyiséged ahol nem tud kárt okozni magába akkor oda. Csak úgy a lakásban ne hagyd felügyelet nélkül, különösen úgy hogy nem tartottál soha görényt.
Ahogy az előző is írta, érdemes állatorvoshoz is elvinni ha tudod, hátha van benne chip.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!