A hörcsög nagyon sokba kerül?
szia!
nézzünk egy példát amibe ketrecet veszel a höridnek mert azokba az üvegfalú vackokba nyáron megfőnek szegénykék, szóval egy kényelmesen nagy ketrec 3000-10000Ft, maga a höri (fajtától függ) max. 1000Ft, itató tálka 2000Ft. Ha már megvan az etetése és a forgács cserélése(atól függően hogy márkás táp vagy valami helyi keverék a kisállat kereskedésbe, márkás forgács vagy valami egyszerűbb) havi 1000-3000Ft.
elsőnek: ne bántsd, lehet hogy nem felnőtt emberről van szó, hanem 1kisgyerekről aki a zsebpénzéből szeretne "eltartani" egy kisállatot,és ezért kérdezi:)
Én az enyémet egy nagyobb vödörben tartottam, vettem neki mókuskereket, etetőt+itatót, ha táposnál veszel neki búzát,árpád az kb 200-300 ft 2kg az sokáig elég ha mellé még adsz neki sok zöldséget,gyümölcsöt,káposztát NE adj neki,mert felpuffad! forgács is úgytudom 200-300körül van egy 5 literes talán, az 3-4 alkalomra elég! Sok szerencsét hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!