Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A hörcsög nagyon sokba kerül?

A hörcsög nagyon sokba kerül?

Figyelt kérdés
Úgy az összes. A forgács meg az itató ketrec meg minden.
2010. márc. 29. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
A terrárium meg a kiegészítők nem a legolcsóbbak, ha jó helyet akarsz az állatkának, de rendszeresen kell venni neki tápot, forgácsot meg esetleg szárított füvet, szóval van egy rendes plusz költsége. Mondjuk azért jóval kevesebb, mint egy macskának, de ha már így állsz hozzá, inkább gondold még át kell-e neked háziállat.
2010. márc. 29. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

nézzünk egy példát amibe ketrecet veszel a höridnek mert azokba az üvegfalú vackokba nyáron megfőnek szegénykék, szóval egy kényelmesen nagy ketrec 3000-10000Ft, maga a höri (fajtától függ) max. 1000Ft, itató tálka 2000Ft. Ha már megvan az etetése és a forgács cserélése(atól függően hogy márkás táp vagy valami helyi keverék a kisállat kereskedésbe, márkás forgács vagy valami egyszerűbb) havi 1000-3000Ft.

2010. márc. 29. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:

elsőnek: ne bántsd, lehet hogy nem felnőtt emberről van szó, hanem 1kisgyerekről aki a zsebpénzéből szeretne "eltartani" egy kisállatot,és ezért kérdezi:)

Én az enyémet egy nagyobb vödörben tartottam, vettem neki mókuskereket, etetőt+itatót, ha táposnál veszel neki búzát,árpád az kb 200-300 ft 2kg az sokáig elég ha mellé még adsz neki sok zöldséget,gyümölcsöt,káposztát NE adj neki,mert felpuffad! forgács is úgytudom 200-300körül van egy 5 literes talán, az 3-4 alkalomra elég! Sok szerencsét hozzá:)

2010. ápr. 4. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
bocsi elírtam árpát
2010. ápr. 4. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem nem kerültek sokba. Én vettem egy ketrecet (amiben volt önitató, kajás tál, ház, meg kerék) az kb 5500 Ft volt, vettünk hozzá kaját, forgácsot, koptatót meg 2 hörcsögöt és ez került kb 8650 Ft volt
2010. ápr. 5. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!