Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit csináljak a törpehörieimme...

Mit csináljak a törpehörieimmel? Olvass tovább:

Figyelt kérdés
Van egy egy éves múlt tenyészpárom, de egy ideje talán a válság miatt alig lehetett eladni a piciket, különraktam őket. Viszont annyira unták az életüket egyedül, szinte depisek, mogorvák lettek és azt gondoltam ez így nem élet, összeraktam őket és újra van mit csinálniuk, boldogak. De mi legyen majd a kicsikkel? Kereskedések ingyen se veszik be, vidéki vagyok.
2010. márc. 24. 11:06
 1/4 anonim válasza:
Hát nemtudom nálunk itt érden beveszik még pénzért is O.o Ott hogyhogy nem?:O:S Barátok vagy ilyesminek se tod??:S
2010. márc. 24. 18:54
 2/4 anonim ***** válasza:

A hörik nem lesznek attól depisek, hogy egyedül lesznek, mivel magányos állatok alapjáraton. Nálam mindenki egyedül van és mindenki virul.

Szóval emiatt kár összerakni őket, egyébként egyéves kor után már nem ajánlott a csajszinak újabb alom, mert belehalhat, mivel már ahoz idős.

Egyébként én tenyésztem őket, és mindig elviszik őket. most pl. meg sincs még az alom, és 3már gazdis. De azért nem mindegy, hogy szaporítod vagy tenyészted őket...

2010. márc. 24. 21:07
 3/4 A kérdező kommentje:
10 éve tenyésztek dzsungit, soha nem volt még gond 1 éves kor után sem. És egyedül ennél a párnál tapasztaltam hogy ha külön vannak többet alszanak, lassabban mozognak és amint összeraktam őket újra vidámak, tisztogatják egymást.
2010. márc. 25. 09:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha van cicád, ő nagyon örülne a kishöriknek.

Lécci, ne ordítsd le a fejemet, nem én vagyok felelőtlen, hanem te, és különben is csak egy ötlet volt, ha tényleg nem tudsz mást csinálni.

2010. ápr. 2. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!