Így nem lesz büdös? (tovább lennt)
Figyelt kérdés
Nem sokára lesz egy görényem(fiú).Azt szeretném kérdezni,hogy ha minden nap takarítom az almostálját 5 naponta pedig a rongyokat is cserélem + még ivartalanítom is akkor nem lesz büdös vagy csak annyira mint pl egy kutya v. macska???2011. júl. 24. 20:08
1/3 anonim válasza:
hát ez nem a helyétől függ, attól még a bűzmirigyei itt vannak. Szóval a bűzmirigyeit ki lehet műttetni. De állítólag azzal sem szűnik meg teljesen a szag, de közel sem annyira büdös, mint előtte.
2/3 anonim válasza:
Ha ivartalaníttatod,és főleg rendesen takarítod,akkor nem lesz büdös.A bűzmirigyeit csak akkor használja,ha védekezik,vagy megijed.Eszedbe ne jusson kiműttetni,mert nagyon veszélyes.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen én is hallottam, hogy azt kiműtettni nagyon veszélyes.De mivel csak veszély esetén használja (az meg remélem csak ritkán/soha nem fordul elő) így attól nem is félek annyira.Amúgy engem nem is zavarna a görény szag csak anyut agasztotta egy picit... amúgy köszönöm a válaszokat :)
2011. júl. 24. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!