Mennyi tápot kell adni egy hörcsögnek (egy nap)? és azon belűl tudtok konkrétumokat is mondani?
Lehet kapni hörcsög eledelt abba minden van.De ha magad akarod össze szedni a kaját akkor legyen benne szotyi,tökmag,mogyoró,dió,kukorica,búza,rozs,,,alma,s.répa,stb..
Egyébként a hörcsög gyűjtögető úgyhogy ha van is sok kajája félre tesz ínséges időkre.A tápba van minden ami kell neki és olcsó.
Én mindig úgy szoktam adni, hogy legyen előtte mag, de tudom, hogy rengeteget félretesz belőle, ezért takarítás előtt pár nappal már nem kap, hogy élje fel a maradékát.
(Azért az éléskamrája megmaradt részét "kimentem".)
Versele-Laga keveréket adok neki, mellé ami akad: almát, uborkát, dinnyét, sajtot, túrót (nagyon kis mennyiségeket, és csak ha a szemem előtt megeszik, nem akarom, hogy eldugja és ott rohadjon egy sarokban)
Ennyire nehéz használni a Google-t?
Ebben minden le van írva, de a Versele Laga márkájú táp a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!