A tengerimalac mennyire tanulékony állat? Meg lehet neki tanítani a MARAD szót? Mire lehet őket megtanítani?
Tapasztalataim szerint nagyon semmire nem lehet tanítani. Legalábbis abban az értelemben nem, mint a kutyát például.
A marad-ra sem. Azt megtanulják, hogy ki a gazdi, mikor jön a kaja, ilyesmi.
Szia!
Maradásra biztos, hogy nem tudtam volna rábírni, de volt egy malacom, akivel "agilityztünk" :) Oké, ez persze enyhe túlzás...
De készítettem neki kényelmesen átugorható akadályokat, amiket "Hopp!"-ra átugrott, és egy nagyjából 100-110 centi hosszú hengert, amiben "Alagút!" utasításra végigfutott. Aztán jött a jutifalatért. :)
De ez volt a maximum, amit "megtanítottam" neki.
Ettől függetlenül sok olyan dolga volt, ami alapján azt mondanám, hogy elég értelmes volt, de azért nem egy kutya szintjén.
Sajnos nehézfejűek :)
Az enyémet csak arra lehetett megtanítani, hogy a ketrecében végezze el a dolgát, de náluk ez is komoly eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!