Gyümölcskosár kérdése:
Mitől lehet depressziós a tengerimalacom?
Figyelt kérdés
Nagyjából két hete látom a malackámon, hogy nem iszik, keveset eszik, azelőtt rengeteget ivott, nyugtalan ha dajkálom. Körmei levágva rendesen van tartva. Bár pont két hete voltam kórházban 2 napot azóta ilyen. Sokat dajkálom, de hiába. 4 éves tudom nem fiatal már annyira. Attól félek hirtelen megöregedett, és lehet hogy már nem sokáig fog élni. Eszeget, de főleg sok tápot. AZ nem lehet a baja, hogy magányos mert van egy fiatal fiúcska társa aki szerencsére makk egészséges. Kb: 2 hónapja vannak együtt nagyon szeretik egymást, a kicsi állandóan berreg neki, popsi rázás,stb. De Macikám már sokszor menekül előle. Nem értem mi történt vele, a kórházba menetelem előtt semmi baja nem volt. Ja és fogyott is, vagyis összement kissé. Betegnek nem látom inkább depressziósnak. Ha meg dajkálom ugrál az ölemben. Azelőtt nem csinált ilyet. Létezik, hogy megviselte a hiányomat ami csak 2 nap volt? Februárban is voltam kórházban de akkor nem voltak ilyen tünetek. Remélem nincs baj. Mi a véleményetek erről?2015. dec. 5. 22:29
21/26 A kérdező kommentje:
Istenem hát ezek a fotók eszméletlenül cukik! :) :)Olyan édesek, hogy hihetetlen! Nagyon tetszik, mikor a cica szoptatja a kis süniket! Már ha sünik de szerintem azok! De mindegyik kép nagyon édes! :) :) Az ilyeneket nagyon szeretem! :) :)
2015. dec. 9. 09:24
22/26 anonim válasza:
Szia! Mi újság a malackáiddal?
23/26 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm már jobban vannak. :) Macikám aki a betegebb volt, ő is szépen gyógyul. Már 2 szer kaptak cseppeket, jövőhéten viszem őket újra ez a hónap az állatorvosról fog szólni. De nem baj lényeg, hogy meggyógyuljanak. Már iszik is Macikám, látványosan javul. 4 napig kellett neki szuri. Holnap meg mindkettőt pár alkalommal meg kell fürdetnem Nizoral samponnal, mert kiderült Macikámnak gombás a kis pocakja. Ezt is muszáj kikezeli. Már a sampont is megvettem. Hát izgulok, mert malacokat még nem fürdettem és Manókámat is meg kell fürdetnem biztonság kedvéért. Ez az állatorvos nagyon jó. Régóta járok hozzá pl. a kutyáimmal is, nagyon ért az állatokhoz. Csak a fürdést nem tudom hogyan fogják viselni. Már mindent elolvastam a fürdetésről, remélem menni fog. Mondjuk segít a férjem is, ő is nagyon szereti őket. Szóval drukkolj! Holnap megírom milyen volt a pancsi! :) :)
2015. dec. 15. 19:57
24/26 anonim válasza:
örülök hogy jól alakulnak a dolgok :)
25/26 anonim válasza:
Megnyugodott már a szuri után?
26/26 A kérdező kommentje:
Igen én is nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgok. De majd akkor nyugszom meg igazán, ha a gomba is meggyógyul neki. Azért még vakaróznak kissé, de gondolom ez normális. A szuri után megnyugodott viszonylag hamar. csak addig sírt amíg beadta neki a doki. Gondolom fájt szegénykémnek. De utána egyből megdajkáltam. :)
2015. dec. 15. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!