Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsögvatta ha 100 % pamut,...

Hörcsögvatta ha 100 % pamut, az jó?

Figyelt kérdés
Eddig hörcsögvattának gyapotból készültet vettem, azt tudom, hogy emészthető, ha esetleg lenyelne belőle. Viszont most csak pamutból készült van a boltban. Nem mertem megvenni, az van ráírva 100 % pamut, de ha azt lenyeli, nem lesz baja?
2010. márc. 21. 09:53
 1/6 anonim válasza:
Ha lenyeli,eljön chuck norris,megöli obamát,megküzd zohannal és szétszakad a tér-idő-kontinuum.
2010. márc. 21. 10:19
 2/6 anonim válasza:
szerintem a legjobb ha az eladód kérdezed meg.
2010. márc. 21. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
hát nagyon sok buta ember árul ilyeneket a boltban de én nem ajánlanám mert ha a höri berakja a pofazacskójába abba beleakadhat sőt ha lenyeli akk meg is fulladhat.
2010. márc. 21. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, én sosem vennék nekik ilyet. beleragad a pofazacsijába, megfullad...

Sose lehet tudni.

egyébként nekem 9dzsungim és egy aranyhörim van.

www.deltahamster.ewk.hu

2010. márc. 21. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
3 törpe és egy aranyhörim van. Két éve háztartási vattát kapnak, a kicsik is abban születtek. Soha, semmi bajuk nem volt vele vagy tőle.
2010. márc. 23. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lesz tőle baja, bár én nem vattát használok. A pofazacskójába olyat nem tesz amit ne tudna onnan kivenni, és amit nem ismer nem fogja lenyelni, hanem csak megrágcsálja, ehető-e, ha ehető élelem, ha nem ehető fészek lesz belőle. Ha lenyel belőle egy keveset sem lesz baja, hiszen csak akkor tömítheti el az emésztőrendszerét, ha nagy mennyiségben fogyasztja, ami nem természetes anyag esetén nem valószínű.

Hobby-tenyésztő vagyok.

2010. márc. 29. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!