Hogy tengerimalacot vagy hörcsögöt vásároljak, hogy melyiket lenne könnyebb ellátni és gondozni?
Malacot kötelező kettesével tartani, egyedül nem lehet. Ellenben a höri magányos állat, tilos neki a társ.
2 malac több időt igényel, mint egy höri. Tehát a válasz: a hörit könnyebb ellátni és gondozni.
Nekem is volt mint kettő. A malackákkal én jobban tudtam játszani nagyobbak őket jobban tudtam gyöntölni. Ki lehetett engedni a szobámba szaladgálni és mivel földön volt a ketrec így maguktól haza mentek. Viszont többet kell őket takarítani 2-3 naponta míg a hörcsögöt 2 hetente. De nekem egy idő után harapósak lettek a hörcsögök és nem mertem már kivenni.
A tengerimalac 5-7 évig él.
Az aranyhörcsög 2-3 év
Törpehörcsög 1-2 év
Szerintem tengerimalac..én 3hete kaptam még eléggé félnek de irtó aranyosak főleg a hangok :D.Igen drágább lesz a ketrec miatt de ha az meg van akkor no para :)
UI:Nekem volt mind2 a höri is cuki de őt nem lehet annyira babusgatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!