Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet az aranyhörcsögöt itatni?

Lehet az aranyhörcsögöt itatni?

Figyelt kérdés
És méég annyi, hogy ha a szőnyegre akarom tenni(hogy egy kicsit mozoghassanak) akkor mivel keritsem el őket.??
2010. márc. 20. 16:04
1 2
 1/12 anonim válasza:
Persze kell is.Valaki csak gyümölcsöt és zöldséget rak be nekik, ebből nyerik a vizet, de érdemes berakni egy golyós önitatót is amit állatkereskedésekbe lehet megvenni 400-500 Ft-ért.2. én vagy úgy csinálom hogy könyvekkel körberakom, vagy fakockákkal, vagy csak elengedem és vagy megkeresem vagy vigyázok hogy ne menjen be sehova pl. ágy alja
2010. márc. 20. 16:08
 2/12 anonim ***** válasza:

Adsz neki itatóban vizet és vagy iszik vagy nem. Erőltetni persze nem kell.

Az enyém például nem iszik de ha egy kis 4-5cm-es műanyag kupakba teszek neki vizet akkor általában fürdeni szokott. Bele megy kipocskolja és kicsit hempereg benne.

A szőnyeg csak akkor jó ötlet ha biztonságosan el tudod keríteni nehogy meglépjen mert elég nehéz megtalálni ha elbújik.

2010. márc. 20. 16:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Kell is. A vadon élő hörcsög is iszik.
2010. márc. 20. 16:11
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi..de az én hörcsögeim elég félénkek :S és nembiztos h visszaakarnak majd menni a helyükre :S
2010. márc. 20. 16:12
 5/12 anonim ***** válasza:
azért sört ne adj neki xd
2010. márc. 20. 16:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem csak az egyik ivott itatóból de már meghalt sajnos :(. A másik kettő nem szóval ők nem kapnak vizet hanem rengeteg gyümölcsöt. Ha rakok be nekik vizet kiborítják. Én nem szívesen engedem el a hörcsögömet mert a pincsim előszeretettel vadászná le őket ha engedném. (múltkor megszökött a törpe höri és arra keltem fel hogy vadul kapar meg boncolta szét a polcos szekrény ingóságait mert oda bújt a hörcsög :D) Ha kiveszem akkor kizárom a kutyát (erre ő hatalmas sírások közepette bekönyörgi magát) de muszáj beengedni szóval kutya az ágyon ül és figyel én meg játszok a hörcsöggel. Megtudja állni hogy ne bántsa ha rászólok csak utána megsértődik és alig akar oda jönni hozzám :D
2010. márc. 20. 16:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi: hogy az én hörcsögeim (törpe és arany) rá vannak arra szoktatva ha csörgetem a tápos zacsit akkor csak úgy kotornak enni :D Szóval nagyon könnyen megtalálom ha el is szökik
2010. márc. 20. 16:17
 8/12 anonim válasza:
és szerinted melyik arany vagy törpehörcsög???(kissebb terrárium) bocsi hogy kérdezek
2010. márc. 20. 16:25
 9/12 anonim válasza:
nem tudom h hívják de van ien gömb amibe belerakod és oda mehet ahova akar mert nem taposnak rá meg feltűnő.
2010. márc. 20. 16:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Itatni nem muszáj, én sosem raktam nekik vizet, pedig volt már pér hörcsögöm..almát salátát ilyesmit kapnak, abból elég folyadékot nyernek. Bármivel körbekeritheted őket amin nem másznak keresztül és nem tudnak megrágni (vagy nem baj ha megrágják)
2010. márc. 20. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!