Ki szabad tenni a sünit "legelni"?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy sünit, már mindent tudok róluk, de egy kérdésemre egyik honlap sem ír választ. ki szabad-e rakni a kertbe egy bekerített helyre a sünit? Csak azért raknám ki, hogy mozogjon....2015. nov. 18. 19:34
1/8 anonim válasza:
Nem. Ők alapból ketrecben élnek születésük óta.
3/8 anonim válasza:
A süni alapból rovarevő úgyhogy szerintem ne...De ha megeszi a füvet akkor nem hiszem hogy gond lenne belőle.Elvégre az állat tudja hogy mi árt neki és mi nem :)
4/8 pamkutya111 válasza:
a süni nem legel hanem rovart eszik
5/8 anonim válasza:
A sün nem legel, és mivel éjszakai állat, napoal nem örülne, ha kiraknád.
6/8 anonim válasza:
Valóban mindent tudsz a sünökről. Legel....
7/8 A kérdező kommentje:
köszi, és nem úgy értettem4 csak lovas vagyok, és ez AZ első szó ami eszembe jutott a dologról....
2015. nov. 19. 17:02
8/8 anonim válasza:
Ha egy kicsit is gondolkodsz, akkor rájössz, hogy az elkerített területen is mindenféle fertőzött (sok permet, vegyszer) rovar mászkálhat. Ha ezeket megeszi (mivel rovarevő kisragadozó), akkor akár nagy baja is lehet. Ha már mindent tudsz, akkor bizonyára tudod azt is, hogy a hőmérséklet sem megfelelő neki, pláne nem ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!