A nyulakat szabad fürdetni?
Gondoltam bevizezem, mint ahogy a kutyákat, hogy ne kapjon hőgutát. De valakitől hallottam, hogy nem szabad, mert tüdő gyulladást kap.
Ha nem szabad, akkor hogyan hűtsem szerencsétlent?
ne vizezd be, az nem tesz jót neki
2 dolgot tehetsz: jégakkut vagy palackban fagyasztott vizet egy törölközőbe csavarva beteszel neki a ketrecbe, hogy mellé tudjon feküdni.
A másik pedig, hogy bevizezed időnként a fülét (vigyázva, hogy a belsejébe ne menjen víz!!!), mert a nyúl a fülén keresztül tud teshőmérsékletet szabályozni, így tudja hűteni magát.
2. vagyok megint:
nálunk kb 27 fok körül van ilyenkor is a nappaliban, úgyhogy az én agyalágyult nyulam-bulam tegnap képes volt arra a 20 centis foltra kifeküdni, ahova besütött a nap, és ott élvezkedett, meg hempergett a napsütésben :D
Gondolom kinti nyúl. A lap alján van az a rész, hogy "hogyan védjem meg nyuszim a nyári kánikulától?", azt olvasd el, van egy csomó tipp, hogyan hűtsd.
Fürdetni NE fürdesd, csak ha nagyon muszáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!