Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Holnap kapok egy törpenyuszit...

Holnap kapok egy törpenyuszit mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Hogyan simogassam meg hogyan etessem hogy itassam hogy játszak vele?
2010. márc. 19. 12:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szia!

A nyuszitartás nem egyszerű feladat, olvasgassál utána pl. itt : [link] . Illetve ajánlok Neked egy nyuszis fórumot: [link] . Ami így tavasszal nagyon fontos, az az oltatás myxomatózis és RHD ellen.

2010. márc. 19. 14:51
 12/21 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm:)

szerintem megengedné ha nagyon kérnéd én is nagyon kértem!

2010. márc. 19. 15:01
 13/21 A kérdező kommentje:
köszi a 14:45-s válaszolónak is!
2010. márc. 19. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:

Előbb kell utána járni a dolgoknak , hogy hogyan kell egy állatot tartani.És csak utána lenne értelme eldönteni ,hogy milyen állatot akarsz....NEM az utolsó pillanatban kell a tartásukról kérdezgetni.

chh...elég gyerekesen viselkedsz...(mondjuk az is vagy XD)

Rögtön hisztirohamot kaptál amint valaki olyant írt ,ami nem felelt meg az egodnak.:D

Sok szerencsét a nyuszihoz.

2010. márc. 19. 15:31
 15/21 A kérdező kommentje:

köszi:)

de nem hisztiztem de most szépen kérdeztem aztán nem lehet rá normálisan válaszolni vagy mi?

DE én már UTÁNA JÁRTAM csak még egyszer megkérdeztem!!!!!!

2010. márc. 19. 16:06
 16/21 anonim ***** válasza:
57%
Azért vannak bizonyos válaszolók megütközve mert holnap érkezik hozzád a nyuszi és te szemmel láthatóan nem vagy rá egyáltalán felkészülve. Ha tudtad előre hogy kapni fogsz egyet akkor miért nem néztél már utána mindazoknak amiket itt kérdeztél? A legalapvetőbb dolog hogy utána járok mit eszik az a kis állat, milyen felszerelésekre van szükség, azokat beszerzem, mik a jellemző tulajdonságai, mikre kell odafigyelni stb. Nagyon erősen ajánlom én is hogy használd a keresőt, illetve van egy nagyon hasznos oldal: [link] itt sok info-t találsz és tanácsokat is kérhetsz a fórumon.
2010. márc. 19. 16:43
 17/21 A kérdező kommentje:

de már fel vagyok rá készülve úgyhogy nem kell már válaszolni erre a kérdésre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha ennyire nem bírjátok ki a szitkozódást!!!!!!!!!!!!!

2010. márc. 19. 17:01
 18/21 A kérdező kommentje:
ERRE A KÉRDÉSRE NEM KÉREK TÖBB VÁLASZT ELEGEM VOLT DE AKIK NORMÁLISAN VÁLASZOLTAK NEKIK KÖSZI!!!!!
2010. márc. 19. 17:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Van olyan aki szitkozódik, de a te kérdésednél mindenki normális hangnemben írta le a véleményét, senki nem szitkozódott. És szinte mindenki segíteni akart, info-kat, tanácsokat adott neked, nem tudom mi bajod van. És ha már egyszer feltetted a kérdést ne szabd meg hogy kik és hányan válaszolhatnak rá. De ha te a homokba akarod dugni a fejed akkor tedd. De azért remélem jól elboldogulsz majd a nyuszival és jól gondját fogod viselni, mert az ő bőrére megy végülis az egész...
2010. márc. 19. 18:45
 20/21 A kérdező kommentje:

nem azt mondtam hanem az ilyeneknek kösz mint te csak valakik tudnak olyanokat is írni!

köszi:)

2010. márc. 20. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!