Holnap kapok egy törpenyuszit mit csináljak vele?
Szia!
A nyuszitartás nem egyszerű feladat, olvasgassál utána pl. itt : [link] . Illetve ajánlok Neked egy nyuszis fórumot: [link] . Ami így tavasszal nagyon fontos, az az oltatás myxomatózis és RHD ellen.
2010. márc. 19. 14:51
12/21 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:)
szerintem megengedné ha nagyon kérnéd én is nagyon kértem!
13/21 A kérdező kommentje:
köszi a 14:45-s válaszolónak is!
Előbb kell utána járni a dolgoknak , hogy hogyan kell egy állatot tartani.És csak utána lenne értelme eldönteni ,hogy milyen állatot akarsz....NEM az utolsó pillanatban kell a tartásukról kérdezgetni.
chh...elég gyerekesen viselkedsz...(mondjuk az is vagy XD)
Rögtön hisztirohamot kaptál amint valaki olyant írt ,ami nem felelt meg az egodnak.:D
Sok szerencsét a nyuszihoz.
2010. márc. 19. 15:31
15/21 A kérdező kommentje:
köszi:)
de nem hisztiztem de most szépen kérdeztem aztán nem lehet rá normálisan válaszolni vagy mi?
DE én már UTÁNA JÁRTAM csak még egyszer megkérdeztem!!!!!!
Azért vannak bizonyos válaszolók megütközve mert holnap érkezik hozzád a nyuszi és te szemmel láthatóan nem vagy rá egyáltalán felkészülve. Ha tudtad előre hogy kapni fogsz egyet akkor miért nem néztél már utána mindazoknak amiket itt kérdeztél? A legalapvetőbb dolog hogy utána járok mit eszik az a kis állat, milyen felszerelésekre van szükség, azokat beszerzem, mik a jellemző tulajdonságai, mikre kell odafigyelni stb. Nagyon erősen ajánlom én is hogy használd a keresőt, illetve van egy nagyon hasznos oldal:
[link] itt sok info-t találsz és tanácsokat is kérhetsz a fórumon.
2010. márc. 19. 16:43
17/21 A kérdező kommentje:
de már fel vagyok rá készülve úgyhogy nem kell már válaszolni erre a kérdésre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha ennyire nem bírjátok ki a szitkozódást!!!!!!!!!!!!!
18/21 A kérdező kommentje:
ERRE A KÉRDÉSRE NEM KÉREK TÖBB VÁLASZT ELEGEM VOLT DE AKIK NORMÁLISAN VÁLASZOLTAK NEKIK KÖSZI!!!!!
Van olyan aki szitkozódik, de a te kérdésednél mindenki normális hangnemben írta le a véleményét, senki nem szitkozódott. És szinte mindenki segíteni akart, info-kat, tanácsokat adott neked, nem tudom mi bajod van. És ha már egyszer feltetted a kérdést ne szabd meg hogy kik és hányan válaszolhatnak rá. De ha te a homokba akarod dugni a fejed akkor tedd. De azért remélem jól elboldogulsz majd a nyuszival és jól gondját fogod viselni, mert az ő bőrére megy végülis az egész...
2010. márc. 19. 18:45
20/21 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hanem az ilyeneknek kösz mint te csak valakik tudnak olyanokat is írni!
köszi:)
Kapcsolódó kérdések: