Két bak nyuszi összeengedése/összeszoktatása így lehetséges?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy óriás kosorrút és egy törpe kosorrút. Mindkettő most kerülne hozzám, az óriás kosorrú nyuszi 4 hónapos, a törpe kosorrú 2 hónapos (ivaros mindegyik, de később ha nagyobbak lesznek, ivartalanítva lennének). Lehetséges, hogy össze tudnak úgy szokni, hogy mindkettőnek új lesz a terep/környezet és kicsi lesznek még? Vagy így is biztos a kudarc és verekedni fognak amint ivarosodni kezdenek? Van valakinek tapasztalata ebben? Tudom, hogy a bak-bak párosítás nem jó a hatalmi harcok miatt, viszont állítólag az óriás nyuszik sokkal szelídebbek.2015. okt. 29. 17:17
1/6 anonim válasza:
Én nem biztos hogy megkockáztatnám, ivarérés után biztos hogy balhézni fognak.
Nem mondom hogy biztos a kudarc, de szerintem az ivartalan bak+ nőstény párosítással nagyobb az esély bőven, hogy összeszoknak.
2/6 anonim válasza:
Két ivaros bakot tilos együtt tartani! Ivarérés után előbb-utóbb valamelyik elpusztul, addig fognak verekedni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Rendben, akkor le kell mondanom az egyikről és muszáj választanom, hogy melyik legyen az enyém :( Köszönöm még egyszer.
2015. okt. 30. 09:49
4/6 anonim válasza:
Én is két bakot tartottam együtt, 2 évig teljesen jól megvoltak, egymáshoz bújtak, puszilgatták egymást. Aztán egyik napról a másikra hirtelen megutálták egymást, az egyik kiharapott egy jó nagy darabot a másik füléből :( Szétválasztottam őket, aztán pár hét múlva újra próbáltam az egészet elölről, de nem sikerült, onnantól kezdve mindig harcoltak, ha találkoztak :( Szóval én nem ajánlom, inkább ellenkező neműeket vegyél és ivartalanítsd a fiút vagy két lányt vegyél.
5/6 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen a te válaszodat is. Már lemondtam, hogy két bakom legyen :( Sajnálom a nyuszijaidat és hogy külön kell őket tartanod :(
2015. nov. 1. 17:16
6/6 anonim válasza:
Ha csak két nyuszit akarsz, akkor egy bakról mindenképp mondj le, ahogy már előttem is írták, de a társról ne mondj le, tehát minimum kté nyuszit vegyél, mert egyedül nem jó nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!