Mi kell még egy dzsungariari törpehörcsögnek? Jól tartom így? Lent
Ahhoz képest nekem már sok hörim volt, semmi bajuk nem volt, nem zavart, sőt a ketrec is meg van már pár éve :)
Viszont cserélni mindig kell a ketrecet. (Ez a ketrec már 5-4 éve meg van, de lehet több is.)
De ezt a tartó dönti el, nem én :)
(Csak mellékesen: Én raktam be neki fogkoptatót de a ketrecet jobban rágja mint azt a 250 Ft-os vackot:D)
Odút mindenképp tegyél be neki ahová eltud bújni, be tudja fészkelni magát. Tehetsz be neki egy ilyen bújócskás valamit is: [link]
Ha ilyenre nem akarsz kiadni vagy nem tudsz otthon csinálni akkor egy sima műanyag cső is megteszi.
De bármilyen mászókának örül majd a höri:)
A wc papírról annyit, hogy többen írták már azt hogy lehet betenni neki mint azt hogy veszélyes. Ha mersz kockázatot vállalni akkor tegyél be, de semmiképpen ne ezt az aqua tube-s valamit mert ugye az a víztől (jelen esetben nyáltól) puha lesz és a höri szájába ragad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!