Hogyan szoktassam szobatisztaságra 6 hetes nyuszimat?
De, én kivenném az alomtálcát amíg egészen biztosan ki nem jelölte a sarkot. Amikor már csaknem 100%-ig csak oda végzi a dolgát, stabil a választása akkor újra megpróbálhatjátok betenni a wc-t.
Első válaszoló voltam
mi úgy tanítottuk szobatisztaságra h az alomtálcába (lehet gusztustalan de hasznos) a bogyóit bele tettem (papír zsepivel) és onnantól oda piszkított
már nem él az én kis nyuszkóm =(
azért nem oda kakil és pisil mert szerintem jobban szeretné ha csak az almon lenne a wc-je!!!
én is próbálkoztam nyuszivécével de nem jött be és inkább elment a másik sarokba elvégezni a dolgát!
Igen, még talán érdemes kivenni a WC-t,amíg nem biztosan egy helyre végzi a dolgát.Először 3sarkot almoztam, aztán már csak kettőt. Én drasztikus módszerrel tanítottam, megfigyeltem hova szokta végezni a dolgát, és amikor egy másik részén a ketrecnek helyezkedett pisiléshez, rátettem a sarokra, (ezt kb. 2hétig csináltam), illetve összeszedtem a bogyóit és rátettem a jó sarok almára, és ahol nem jó helyre pisilt azt gyorsan átdörzsöltem ecetes szivaccsal (semlegesíti a szagokat, és nem szereti a nyúl a szagát sem, na meg tisztítószernek is kiváló)
Ilyenkor még nagyon gyorsan tanul, úgyhogy hajrá, és ne add fel, (bár pár bogyót azért el-el fog hagyni ezután is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!