Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nem tudjátok hogy lehet e...

Nem tudjátok hogy lehet e otthon tartani szurikátát? Úgy értem engedélyezett vagy tiltja valamilyen törvény vagy hasonló. És kb mennyibe kerülhet? Kb. hány centi magas? Hány kiló? Harap? Sokat kell vele törodni? Hány éves korig élnek?

Figyelt kérdés
Én szeretnék venni1szurikátát és már azt is tudom hogy mi lesz a neve, ha kiváncsiak vagytok válaszoljatok a kérdésemre és megtudhatjátok!Irjatok z email címemre is.
2010. márc. 16. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(jó a helyesírásod)

2010. márc. 17. 22:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezt kaptam emailben a kérdezőtől xD

[link]

2010. márc. 17. 22:46
 13/14 A kérdező kommentje:
AmúgY ha tudni szeretnétek én nem magyar iskolába járok azért roszz a magyar hejesirásom úgyhogy ne csú ológyatok velem nektek meg nrm megy a szlovák hejesírás na akkor most énis csúfológyak veletek?mert megtehetem!
2010. márc. 18. 15:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem lehet tartani szerencsére. Gondolj bele hol és milyen körülmények között élnek Ők. Szenvedne háziállatként, és ezt te sem akaratod:)

Egyébként még ha be is lehet csempészni akkor is rettenetesen drága. Egy kifejlett állat, kétlábra állva 20cm, úgy tudom. Igen,biztosan harap,mert vadállat.

2010. márc. 18. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!