Egy vadállatot nem tartunk fogva a magunk kénye-kedvére, mert cuki.
Szívesen bedobnálak egy vadon élő csimpánzcsalád közé, hogy lásd, miért élnek ők vadon, és nem a szenny emberek házaiban (jobb esetben...).
2015. okt. 16. 17:49
2/12 anonim válasza:
A főemlősök tartása sajnos nem legális, sajnos "házi körülmények között" nagy kihívás a tartásuk. Egy kis google, IMDB (igen filmek alapján is), wikipedia keresés alapján percek alatt találsz kis méretű fajokat.
2015. okt. 16. 17:51
3/12 anonim válasza:
Nem tudok ilyen majomról, de Magyarországon amúgy sem tarthatnál, max valahol Afrikában, VISZONT az sem lenne olcsó mulatság!
2015. okt. 16. 17:53
4/12 anonim válasza:
A selyemmajmon kívül mindegyik veszélyes állat a törvény szerint(és valójában is), így csak speciális engedéllyel tarthatóak. De selyemmajmot sem érdemes tartani, bármikor bevadulhat és kis mérete ellenére csúnya sebeket ejthet. Ráadásul nem szobatiszta, nagy helyre van szüksége és a berendezést se kímélné ugrálás közben.
2015. okt. 16. 17:53
5/12 anonim válasza:
Akármilyen pici is maradna az a majom, fordulna egyet az agya, és lazán lekapná egy-két ujjpercedet.
1. válaszolónak: Hát nem tudtam, de köszi hogy ilyen érzékien közölted velem!
2015. okt. 16. 19:28
8/12 anonim válasza:
Bocsáss meg, hogy nem szívecskék ezreivel vettem körbe a kommentet, de eleve a tény, hogy az embereknek megfordul a fejükben az emberszabású-tartás... Feldühít és elkeserít.
Nem elég mocsok ez a világ?
2015. okt. 17. 07:57
9/12 anonim válasza:
Az eddigi válaszok tévesek :D
Plüssmajom az amit keresel.
Garantáltan pici marad, egész olcsón beszerezhető és rengeteg helyről, én a játékboltokat javasokom első körben ^^
2015. okt. 19. 18:20
10/12 anonim válasza:
Az utolsónak teljesen igaza van! Hogy nem jutott eszünkbe! :D
Létezik interaktív csimpánz: makog, cumizik és mozog is. Nem olcsó, de az igazi helyett sokkal jobb, és kényelmesebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!