Mennyiszer kell adni kaját a törpenyusziknak és mennyit?
Én naponta 2x adok neki, reggel és este.
Mind 2 esetbne kap olyan nyúltápot amit boltban lehet venni, meg zöldségeket.
Nem kell olyan sokat adni, vigyázz, hogy ne hizzon el!
És mégvalami: szerintem ha tudsz beszerezni szénát azt is tegyél be neki, az enyém nagyon szereti.
A széna minden nyúl alapelesége (és fogkoptatója), annak mindig kell a nyúl előtt lennie.
A táp: ahogy öregszik a nyuszi, úgy kell egyre kevesebbet adni neki belőle, mert az hizlal igazán. Mi reggel és este etetünk
Zöldségek, levelek: csak mértékkel mert hasmenést kaphat tőle, és a leveleket fonnyasztva, a zöldségeket megmosva adjuk neki. K betűsekkel vigyázni kell mert puffasztó hatásúak, a krumpli és hagyma pedig tilos!
gyümölcsök: kis mennyiségben mert nagy a cukortartalmuk, (pedig rajonganak érte), nassolni valók.
Mindenből keveset alapján etetünk, persze az is számít hogy mennyit mozog. De ha mindig van elötte széna éhen már nem hal.
oké köszi tehát akkor a krumpli és a hagyma tilos a gyümölcsel pedig vigyázni mert hízlal értem!!!
köszi:)
Az enyém naponta 3x kap..:D Nem bírná ha csak 2x kapna ígyis mindig ugrál a kajáért.
Reggel: Táp nem túl sokat..
Délután: Répa és alma. Van hogy együtt a 2,de van hogy külön.
Este: Táp és répa:)
Vizet reggelente cserélek nála:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!