3 napos kis hörcsögök meghaltak! Miért?!
Figyelt kérdés
2 hónappal ezelőtt vettem 2 kis hörcsögöt. Egy fiú, egy lány. 3 nappal ezelőtt jött a fialás, 7 kicsit szült. Tegnap este még semmi bajuk sem volt, mocorogtak a fészkükben. Ma reggelre pedig már halottak voltak. Természetesen a fiút kivettem az akváriumból, hogy meg ne egye őket, mégis ma reggel véresek voltak a kicsik. Ha tudtok kérlek írjatok válaszokat! Köszönöm.2010. márc. 14. 11:00
11/15 anonim válasza:
Ha akváriumban tartod őket lehet megfulladtak.. javaslom a terráriumot...
12/15 A kérdező kommentje:
De az akváriumnak nincs teteje:)
2010. márc. 16. 14:03
13/15 anonim válasza:
nem azért mondom hanem aqua=víz... akváriumba a halakat tartják mert csurig van vízzel... azért mondtam h inkább terráriumot ajánlok...:D
14/15 anonim válasza:
Nincs fiúhörcsög, csak hímhörcsög.
15/15 anonim válasza:
és szerinted víz van az akváriumban a hörcsögöknél? nagyonjól megvannak azok üvegben...
egyébként hülyekérdés, nekem nicns hörim, de ezt én sem értem:o ha aput kiveszi, akkor apu nembántja. de anyut is ki kell vegye, mert az is bántjaőket. de akkor ki szoptatja?! :oo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!