Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 21 hos kislányomnak vehetek...

21 hos kislányomnak vehetek bentre, ketrecbe egy nyuszit, nem fogja megharapni?

Figyelt kérdés
Kertesházba lakunk ,szeretnénk neki egy nyuszit,de félek hogy nem e árt a babának?
2010. márc. 12. 09:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

arra nem gondolt e kedves bagázs hogy direkt ilyen elrettentő dolgot írt ide az aki irta hogy harapott meg karmolt, énis ilyet irtam volna ha azt akarom hogy ne vegyen a kérdező

gyereknek állatot? nem értek vele egyet

ez nem játék, nem szeretem ezt a felfogást és szerintem nem azért mert túl hülye vagyok

19L

2010. márc. 12. 13:15
 12/19 anonim ***** válasza:
állatkereskedésből volt,az eladó mondta,hogy TÖRPENYÚL.és soha nem bántottam,kiabáltam vele,türelmetlenkedtem.Sőt,a nap nagy részében szabadon lehetett a lakásban,és amíg nem tudott kiugrani a kezemből,minden nap kézbe vettem.
2010. márc. 12. 14:09
 13/19 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok.az állat olyan mint a gazdája.pld a tengerimalacomnál barátságosabb,szelídebb malac kevés van,a cicám is bújós,játékos,a kutyusom is nagyon-nagyon szeretnivaló,és még sok állatom volt,mind nagyon kedves,csak a NYúl volt idegbeteg.
2010. márc. 12. 14:13
 14/19 anonim ***** válasza:

De igen, megharapja, sőt meg is karmolja. És büdös is nagyon, nem szereti ha fogdossák.

Árthat a babának és 21 hónaposan jobban fog örülni egy plüssnek, mait kedvére gyömöszölhet.

2010. márc. 12. 16:27
 15/19 anonim ***** válasza:
09:24 es agresszív embernek üzenek hogy a törpe nyúl nem nő meg 5 kilósra. téged csúnyán átbäsztak... :D egyébként meg csak az a nyúl karmol harap, akivel úgy bánnak. itt van nekem két nyuszikám, semmi gond nincsen vele, 1 évesek elmúltak és 1.3 kg, és 1.4 kg-osak. csak jó helyről kell venni.
2010. márc. 13. 11:07
 16/19 anonim ***** válasza:
és állatkereskedésből nem érdemes nyuszit venni..csak megbízható tenyésztőtől. az állatkereskedésben lévők sokszor nem is törpenyulak mint a példa mutatja.
2010. márc. 13. 11:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Amikor állatkereskedésben dolgoztam, engem is megharapott egy nyúl annyira hogy egész életemben látszani fog a helye (féltékeny volt), ez enyém még sosem harapott meg. Nem ajánlom a nyulat pici gyerekeknek, nem lehet őket nyúzni, felvenni, hurcolni,stb. Húsvétkor menjetek el az állatkertbe vagy valamilyen nyuszisimogatóba, annyi elég is lesz neki. Inkább kutyán, vagy nyúzhatóbb macskán gondolkodjatok, esetleg halakon.
2010. márc. 13. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Dehogyis,a nyuszik nem nagyon harapnak csak akkor ha hirtelen nyúlunk oda hozzájuk,vagy akkor hogyha még nincs beszoktatva!!!
2010. márc. 14. 12:58
 19/19 anonim válasza:
lehet törpe nyuszit is venni, fajtájából eredően. azok általában szelidek, de a nyulak büdösek és naponta kell takarítani. tapasztalatból tudom, én a tengeri malac mellet voksolok :) ha véletlen harapós nyuszit veszel akkor a lányodban elég rossz emlékek maradnak meg...próba szerencse
2010. márc. 16. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!