Vitapol Drops multi-mix dzsungáriai törpehörcsögöknek?
Éppen polcfeltöltés volt a helyi kisállat-kereskedésben és rengeteg különböző magkeveréket, táplálék-kiegészítőt találtam dzsungáriai törpehörcsögök számára. A fent említett kiegészítő összetevői a következők:
38% tejtermék
35% cukor
9% növényi zsír
4% zöldség
3% olajos gyümölcs
1% gyümölcs
2,4% természetes vitaminok
Tapasztalataim szerint a hörcsögök könnyen elhíznak a gyorsan felszívódó szénhidrátoktól, pl a cukortól (mint az ember is), akkor szerintetek adhatom ezt a dzsungáriai törpehörcsögömnek?
Ha egy marék mag van előtte, nyilván elhízik, de aki rendesen eteti, azé nem. :) Én Versele Laga márkájú tápot adok neki, eddig ez az egy volt olyan, amiben sem molylepke, sem kukac nem volt. Néha penészes keveréket is kifogtam, így én már csak ezt veszem. :)
9 éve dzsungitartó
Versele Laga tápot vegyél, ilyet:
Ebbe garantáltan nem lesz molylepke. Fontos, hogy jó minőségű magkeveréket vegyél neki akkor nem lesz gond.
Kiegészítésként rengeteg dolgot vehetsz: szárított banán, borsószirom, gyümölcsös magos rudak...stb.
Ezt pl. nagyon szeretik a hörik, egészséges is a számukra:
Drops közül vannak olyanok is amikben nincsen cukor ezek az egészségesebbek a számára tehát:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!