1/17 anonim válasza:
Köszönjük hogy ilyen részletesen megfogalmaztad, így biztos tudunk segíteni... :D
2/17 anonim válasza:
Miért szeretnél állatot? Hobbira, dìszállatnak, haszonálatnak...stb.
4/17 anonim válasza:
Második vagyok. Egy kicsit részletesebben le kene írni hogy normális válaszokat tudjunk adni.
5/17 A kérdező kommentje:
jó
egy hörcsögre gondoltam csak van egy macskánk és félek h megeszi.azért szeretnék állatot tartani hogy tudjam simogatni játszani vele és ilyesmi (gyerek vagyok)
2015. szept. 3. 16:46
6/17 anonim válasza:
Hát ha félted a cicátoktól, akkor inkább tarts tengerimalacot vagy törpenyuszit. Nekem nyuszim volt, jó barátok lettek a cicámmal :)
7/17 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem nem engedik a nyuszit a sünt
2015. szept. 3. 16:52
8/17 anonim válasza:
Ha hörcsögöt szeretnél, legyen az. Egyszerű tartani, nem drága, nem foglal sok helyet, nem is szól valami hosszú távra. Ha a macskáddal nem engeded ki egy légtérbe, nem fogja megenni. Mielőtt viszont megvennéd, nézz utána alaposan a hörcsögtartásnak!
9/17 A kérdező kommentje:
se a vadászgörényt
2015. szept. 3. 16:52
10/17 A kérdező kommentje:
már szinte mindent megnéztem róla
2015. szept. 3. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!