Milyen állatot tartsak még?
Én is:)
Nekem macskáim, hörcsögöm, papagájaim és halaim vannak.
Neked kell tudnod, mi az, ami vonz, és mi az, aminek jó körülményeket tudsz biztosítani (én pl. ezért döntöttem a hörcsög mellett a törpenyúl "ellenében", egyszerűen nem tudtam volna neki elég helyet biztosítani - talán majd egyszer...)
tengerimalac, de abból kettő kell, mert társas állatok
halak: igaz, hogy nem lehet velük játszani, viszont vannak nagyon szép halfajok
kaméleon
teknős
degu, de ebből is 2
vadászgöri, ebből is jobb ha 2, de ez nem valami olcsó
Köszi mindenkinek
Volt egerem de sajnos a szüleim miatt vissza kellett vinnem mert büdös volt pedig 2 naponta takarítottam.
De megoldottam még egy hullámos papagájjal,amit a szoba másik sark kába tettem hogy ne egymással foglalkozzanak és tudjam öket zanítani
"amit a szoba másik sarkkába tettem hogy ne egymással foglalkozzanak és tudjam öket zanítani"
Már bocsánat, de minek neked állat, ha te direkt rosszat akarsz nekik? Biztosan szereted te az állatokat? A papagájok társas állatok. A természetben sem egyedül élnek. Meg mi az hogy ne egymással foglalkozzanak? Csak veled? Hát persze... Nagyon önző vagy. Én azt hittem felelősségteljes állattartó vagy, de ezek szerint nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!