Mikor eszik vagy iszik a törpenyúszim fura hangokat ad ki ez mi lehet?
Ma van a 3dik napja, hogy elhozztam, es mikor eszik vagy iszik ilyen fura halk gagogas szeru hangit ad ki vagy mintha tele lenne az orra,gondoltam megfazasra is ez lehet az ?
Egyebkent egy 3 hónapos ivaros bakrol van szó :)
Eszik iszik futkarozik kinyulik szoval kulsoleg nem latni problemajat nem folyik az orra es csak picit csipas
Nem fulytam be semmivel se parfum de rovarriaszto.
100×50 ketrecben van ma volt kint elosszor, meg kicsit felenk, de kimereszkedett .
Akkor az én tippem marad a stressz, ha egyszerű nátháról beszélünk. A fertőzőt okozhatja többféle baktérium is, amit akár azzal fertőzött táplálékból is összeszedhet, a kutyától vagy például cipőn kintről bevitt sárból. Majd az állatorvos tud talán biztosabbat mondani. Remélem hamar meggyógyul és nincs semmi komoly baja.
Annyit azért muszáj még hozzáfűznöm, hogy ekkorka ketrec mellett szinte egész nap legyen kiengedve, 100x50 cm nagyon pici!
Plusz majd érdemes fokozatosan átállni több zöldre és kevesebb bolti vacakra. A zöld alatt leginkább, fűfélékre, levelekre, gyógy-, vadnövényekre gondolok, nem zöldségre és gyümölcsökre. A bolti tápok egészségtelenek és nagyon hizlalóak, sokkal hosszabb életet biztosíthatsz a nyuszidnak, ha nem az a fő tápláléka (ha a szénát nem számítjuk). Az, hogy hasmenésük lesz tőle, baromság. Legfeljebb akkor, ha nem fokozatosan szoktatod hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!