Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Történt már valakivel esetleg,...

Történt már valakivel esetleg, hogy eltört a hörcsögének a lába?

Figyelt kérdés

Este észrevettem, hogy a hörike nem úgy használja a lábiját, ahogyan szokta. Megnéztem és láttam, hogy lila is. Ugyan úgy fürdik vele, szaladgál...nem sír. Elvittük ma reggel orvoshoz, ahol azt mondták, hogy valószínűleg eltört, de nem nagyon tudnak vele mit kezdeni, műteni lehetne, de elég kockázatos...kaptunk fájdalomcsillapítót, amit be is adtunk neki. Továbbra is rohangál, eszik rendesen, kereket kivettük tőle és átraktam ketrecből terrába.

Valakinek esetleg van tapasztalata, hogy mit tehetnénk még érte?

2015. aug. 21. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Mást sajnos nem nagyon tudnak tenni érte, mert túl picike.

Én azt javaslom, vegyétek ki tőle a mókuskereket. Kapjon ugyanúgy fájdalomcsillapítót, ahogy a doki felírta, mert biztosan fáj neki. Ha ketrecben van, akkor mindent a legalsó részbe tegyetek, hogy kevesebbet tudjon mászkálni. Ha terráriumban van, akkor nincs több dolgotok. Valószínűleg így is összeforr majd a csontja. 1-2 hét múlva kérjetek egy röntgenfelvételt (nem tudom, hörinél ez hogyan működik), hátha látszik már, hogy összeforrt. Ha igen, akkor minden mehet a normális módján, vissza lehet tenni neki a kereket, és a ketrec magasabb szintjeire a felszereléseket, ahogy volt.

Remélem, meggyógyul a kis pocok! :)

2015. aug. 22. 20:01
 2/2 A kérdező kommentje:

Átraktam ugye terrába, de a kis mocsok ugyanúgy rohangál, mintha semmi baja sem lenne.

2 nap alatt úgy látom sokat javult neki a lábija...

2015. aug. 23. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!