Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nem eszik a tengerimalacom....

Nem eszik a tengerimalacom. Mi lehet a baj? Esett már meg valakivel ilyesmi?

Figyelt kérdés

Van egy 1 éves fiú tengerimalacom. Eddig semmi baja nem volt. Életvidám, aranyos, ugrálós, kedves malac:)

Most elkezdtem aggódni, mivel este lefekvés előtt ahogy szoktam beadtam neki egy marék füvet (imádja a friss zöld füvet, napközben szedtem az udvarból.. onnan szedem 1 éve..) És máskor majd' megőrül érte, és most egy falatot nem evett belőle + adtam neki salátát, azt is imádja, abból egy falatot evett úgy hogy az orra alá dugtam. Máskor tényleg rácuppan a kajára. Adtam be neki paradicsomot, azt rögtön kikapta a kezemből és megette.

Nem értem, mi baja lehet. Mondom, csak azért aggódok, mert a füvet, salátát mindig is imádta. Délután is adtam neki, és oda volt érte..

Ugye nem lesz baja? :( Annyira szeretem!

2010. aug. 11. 22:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Napra nem raktam ki, melegben se volt, se hidegben. Kellemes szobahőmérsékleten tartom. Ma takarítottam.
2010. aug. 11. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért adj neki tápot is mert ez így nagyon kevés. Ha éhes lesz biztos eszik, egy napot ha kihagy nem fog meghalni
2010. aug. 11. 22:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem madaraim vannak, és időnként, ha olyanok az időjárási körülmények (szobában laknak pedig), akkor ők is kihagynak 1-2 nap kaját, el nem tudtam képzelni, hogy maradnak így meg, de azokon a napokon szinte fél napokat aludtak végig, aztán mikor rendeződött a légnyomás, akkor ők is feléledtek újból. Lehet, hogy a te állatkád is frontérzékeny, azt sajnos nem szűrik a falak. :-)
2010. aug. 11. 22:56
 4/4 A kérdező kommentje:
táp is van előtte meg széna is. Egyiket se ette. DE! Kár volt aggódnom. Most kicseréltem az itatójában a vizet és amikor raktam be, kijött a kis házikójából (előszeretettel fekszik benne vagy ül a tetején:D) és rákattant a kajákra.. :) Megnyugodtam:)
2010. aug. 11. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!