Tudnátok mondani egyedi nevet nyuszinak?
Lesz egy nyuszim, szeptember közepén veszem át, addig szeretnék valami nevet kitalálni neki. Amit tudni kell róla: Kisfiú, törpe, lógófülű, türingiai vidra színű (türindiai= Barnás vöröses feketével. Tehát testén a rozsdás narancs, ami árnyékoltan átmegy a fülek, lábak, orr, far részeken feketésebb árnyalatba. vidra= hasa, nyaka világosabb, krém színű. )
Olyan nevet szeretnék, ami egyedi egy nyúlnak. Tehát ilyenek hogy tappancs, füles, pelyhes és társai kizárva.
Amik szóba jöttek:
Oesophagus (de csak Özi), Pancreas ( ezek párom javaslatai, és igen, tudom mit jelentenek xD )
vagy: Jakab, Archibald, Baltazár...
Olyat szeretnék ami vicces,de mégis komoly, jól hangzik, és ha lehet férfi név legyen, (de a nyelőcsőből és a hasnyálmirigyből kiindulva bármi jó aminek jó a hangzása, és van értelme)
Akinek van valami jó ötlete ossza meg velem is!:)
Én Vadasnak és Pörköltnek nevezném a legszivesebben! :-D
Csak vicceltem. Legyen Kódis vagy Bot. Vagy Tribo (Tribulus Terestris- görögszéna: az egyik legerősebb tesztoszteron fokozó, ha már bak lesz a Drága! :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!