Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ha mindkettőre lenne elég...

Ha mindkettőre lenne elég helyetek, pénzetek meg minden, akkor melyiket választanátok: törpenyuszi vagy óriás nyuszi? Miért?

Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Törpe. Azt el tudom képzelni a lakásban, az óriást csak a kertben (függetlenül attól, hogy a kérdés kedvéért elképzelem, hogy AKKORA a lakás, hogy elméletileg elég lenne az óriásnak is:)) Viszont az életvitelem miatt egy kertben tartott állattal nem lehet olyan közeli a kapcsolatom, mint egy olyannal, amit a lakásban tartok.
2015. aug. 15. 20:18
 2/5 anonim válasza:

Törpe nyulam és házi nyulam is van:

Én a házit ajánlom. A törpe agresszívabb, rágja a rácsot hajnalban hajáért, harap, ki szoktuk vinni a kertbe,hogy mozogjon egy kicsit, kerül minket, azután fél óra hogy elkapjuk es bevigyük.

A házi nyúl ezzel ellentétben nagyon barátságos, fut utánunk, ha valahova máshova elmegy a kertben, azután mindig megkeres minket, nyalogat minket, az állatorvosnál is nyugton van.

2015. aug. 15. 22:20
 3/5 anonim válasza:
*kajáért
2015. aug. 15. 22:21
 4/5 anonim válasza:
Nekem már volt mind a kettő de a törpenyuszim jobban szerettem mivel ő cukibb volt.
2015. aug. 16. 00:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Óriás.

Nekem egyszer volt két törpenyuszim, rajtuk kívül mindig csak óriások. Most is két óriás van. Ezután is csak az lesz.

Egyrészt, mert számomra ők a cukibbak. Mindig is jobban vonzottak a nagyobb testű állatok.

Másrészt, ők szelídebbek. Valahogy sokkal könnyebb volt elérni a bizalmukat, barátságosabbak. A törpék kevésbé ragaszkodtak hozzám, mint az óriások. A nagytestűek nyugodtabbak is.

2015. aug. 16. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!