Ti miben tartjátok a nyuszitokat?
Törpenyuszinak 50x100 cm a minimum.
A ketrecben alomtálca, natúr fapellettel, háromszögletű polc, önitató friss vízzel, és szénatartó mindig friss, sok szénával (ez a nyuszi fő tápláléka)
Kiengedni felügyelet mellett szoktam olyan helyen, ami a nyuszira sem veszélyes, és ő sem tud kárt tenni semmiben (vezetékek elzárása)
Több infóért olvasgasd a torpenyul.hu oldalon, és bátran kérdezz is!
az én törpenyuszim lakhelye egy 1×1 m-es ketrec.Az aljába fűrészport rakunk, mert az remekül felszívja a nedvességet. Van egy kis odúja is a ketrecén belül, sokat van ott. 2 naponta kiengedem az udvarra, amíg kint vagyok vele. (teljesen zárt az udvarunk, végig le van öntve betonnal az alja így semmi esélye az elszökésre) Egyik barátnőm a szobájában tarjta (mivel nem egy büdös állat, legalábbis az enyém se, meg az övé sem) és csak a kertben engedi ki, mivel nem igazán szobatiszta állatok.
Remélem tudtam segíteni:)
2x3 méteres sarok van neki a szobámban elkerítve, néha onnan is kijöhet. Amúgy egy 100x50-es ketreccel kezdtem, ez jó is volt amíg kicsi volt, de egy felnőtt törpenyúlnak az már édes kevés hely. Meg volt benne őrülve.
Van neki háza, puha fekvőhelye, így melegben van neki egy lapos kő is, amin fekszik, mert amúgy a többi rész padlószőnyeg. Vannak játékai, rágókái, alagút, itató, tál, szénatartó, és egy macskavécé amibe pisil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!