Szerintetek jó ötlet a kádban tartani a tengerimalacot?
egy cipősdobozba zárni éjszaka sem túl humánus szerintem.
anyukádnak mondd meg hogy vegyen neki ketrecet.elvégre ő hozta haza.
Ketrecnél nehezebb jobbat találni, a "műanyag valami" nem szellőzik olyan jól és aligha fogsz rá itatót rögzíteni. Ja és két tengerimalacnak MINIMUM 80x50-es ketrec kell, ha elfér ha nem, meg kell oldani. A fressnapfban a 120x60-as kecó 15 ezer körül mozog és az már egy jó ár de ezen kívül kelleni fog nekik önitató, egy tál amit nem tudnak felborítani, búvóhely, forgács és táp szóval egy 20-assal számolj minimum.
Anyukádnak meg gratulálok, a halál elkerülése nem indok az állatkínzásra. Én is kígyó elől mentettem meg a patkányom de szereztem is azonnal neki való ketrecet mert ez a normális.
Hát akkor add őket örökbe, talán.
Szénát adsz nekik? Vizet? Mielőtt éhen vagy szomjan halnának.
Amúgy őszintén remélem, hogy troll kérdés...
Hát b+, hogy anyám miatt ennyi gond szakad a nyakamba, komolyan... Megyünk majd holnap, utána nézek valami vályúnak akkor. Az örökbe adás is átgondolandó, nekem nem kellenek.
Mi a szarért ne kapnának inni, meg enni? Azt hiszitek, nem vagyok normális... Attól, hogy benéztem, hogy bánjak velük, még magamtól is tudom, hogy megdöglenek víz nélkül. Szalmát honnan kaparjak össze panelban?
#17 hozzászóló szénát mondott, nem szalmát. A malacok szénát (is) esznek.
Komolyan kérdezem mit adsz nekik enni? Szerintem kezd el őket hirdetni. Ennél már csak jobb helyre kerülhetnek.
szerintem tedd fel facebookos csoportokba és jófogásra,ingyen elvihetőként. remélhetőleg lesz rá jelentkező,de írd is oda hogy nem tudsz neki biztosítani ketrecet és sürgős lenne..
amúgy párban kell őket tartani ketrecben. szénát meg olcsón lehet venni állatos boltokban
anyád meg egy idióta.te legalább próbálsz foglalkozni veled vagy a zsebpénzedet rááldozni.de ha nincsnek meg a feltételek az anyagiak miatt akkor tényleg inkább add oda valakinek!
állatkereskedésbe is beviheted végsősoron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!